Розпочалася перевірка Центральноукраїнського національного технічного університету

6 грудня фахівці Управління Держпраці у Кіровоградській області розпочали планову перевірку Центральноукраїнського національного технічного університету(колишній КІСМ).

Відбулося засідання комісії з проведення перевірки за участю начальника Управління Держпраці в області Сергія Подорожного, представників Управління та технічного університету. Голова комісії, начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Ірина Чирва – Репетир ознайомила присутніх з організаційними моментами перевірки.

 Протягом п’яти днів комісія перевірить стан охорони праці на об’єктах університету, студентського містечка.

 Довідка.

Сьогодні університет — потужний навчально-виховний і науковий центр України. Він має добре розвинені зв'язки з машинобудівними заводами та об'єднаннями України, підприємствами агропромислового комплексу, транспорту, будівництва, електропостачання, фінансово-банківськими установами та приватними фірмами, для яких готує фахівців.

Університет має широкі міжнародні зв'язки з навчальними закладами та науковими центрами РосіїБолгаріїШвейцаріїЧехіїБельгіїКубиФранціїВеликої БританіїНімеччини та ін. До навчального процесу залучаються представники Корпусу миру США. Зараз в університеті навчається 95 студентів з 14 країн далекого закордоння, а за період його існування підготовлено понад 550 спеціалістів для 65 країн світу.

Крім освітньо-професійної діяльності, університет виконує функції науково-методичного центру з питань сільськогосподарського машинобудування, електроенергетики, екології, автоматики, економіки та ін. Як єдиний у регіоні вищий навчальний заклад, що забезпечує кадрами промисловість і сільське господарство, університет виконує і координує наукові дослідження в межах регіону, здійснює оперативну перепідготовку фахівців за необхідними напрямками.

Джерело: Вікіпедія

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)