Представники НАЗК запропонували практичні інструменти для підвищення ефективності врегулювання конфлікту інтересів

Головний спеціаліст з питань протидії корупції Управління Держпраці у Кіровоградській області Ангеліна Мусієнко взяла участь у семінарі-тренінгу з роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів, який проводився на базі Державного навчального закладу «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації».

   Семінар-тренінг  з питань врегулювання конфлікту інтересів Національне агентство з питань запобігання корупції проводило за підтримки Програми розвитку ООН в рамках інформаційної кампанії з роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів. 

Під час семінару-тренінгу представниками Національного агентства на основі нової редакції Методичних рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів було запропоновано базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень. Варто зазначити, що під час заходу учасники мали змогу розглянути типові ситуації конфлікту інтересів та шляхи їх вирішення.

Учасники семінару - тренінгу попередньо склали тест на знання Закону України «Про запобігання корупції».

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)