Обговорено питання здійснення реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку технологічних транспортних засобів

З метою обговорення порядку взаємодії під час здійснення реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку технологічних транспортних засобів, відповідно до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших транспортних засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.01.2010 № 8, відбулася спільна нарада Управління Держпраці в області з представниками експертно-технічних центрів, які проводять технічний огляд технологічних транспортних засобів та експертизу щодо їх відповідності вимогам чинного законодавства.

 У нараді взяли участь посадові особи Управління: Ольга Середа – начальник відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг, Станіслав Сітнік – заступник начальника відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг, Галина Чариєва – головний державний інспектор зазначеного відділу. Обговорено питанняоформлення Актів державного технічного огляду, згідно з Порядком проведення державного технічного огляду великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, затвердженим Наказом Держгірпромнагляду України від 27.01.2010р. № 9, а також оформлення висновків експертизи, відповідно до вимог Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, затвердженого постановою КМУ від 06.01.2010р. № 8.

В обговоренні питань взяли участь запрошені представники експертно-технічних центрів: Григорій Снісаренко – начальник відділу експертиз ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр Держпраці» та Наталія Зотько директор  Кіровоградської філії ПрАТ «Миколаївський експертно-технічний центр».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)