Навчалися тепловики

Одним із важливих напрямків безпечної роботи фахівців різних професій є навчання та перевірка знань з питань охорони праці. Особливо це стосується працівників, які обслуговують машини і механізми підвищеної небезпеки, адже від їх знань, умінь та правильних дій залежить життя і здоров’я багатьох  людей.

 На базі Світловодського міськрайонного центру зайнятості проведено професійне навчання машиністів (кочегарів) котелень району. Протягом тижня слухачі вивчали правила дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації парових і водогрійних котлів, виробничу санітарію, пожежну безпеку та способи надання долікарської допомоги потерпілим.

На заняттях наголошувалося на необхідності суворого дотримання технологічного процесу, виробничої дисципліни, безумовного виконання положень інструкцій. Особлива увага приділялась діям машиніста котельні в аварійних ситуаціях.

До складу екзаменаційної комісії з перевірки знань машиністів котелень ввійшов головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв`язку Управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Шумейко. При перевірці знань слухачі показали добрі знання.

 

.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)