На семінарі в Голованівському районі обговорили актуальні питання законодавства про працю

   Начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Ганна Масловська продовжує проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи суб’єктів господарювання, в ходів яких інформує працівників та керівників щодо найбільш ефективних заходів дотримання норм законодавства про працю та нагадує про відповідальність за їх порушення.

  Так, спільно з Голованівською державною адміністрацією був проведений семінар для керівників та бухгалтерів підприємств, установ та організацій. Зустріч пройшла результативно. Було обговорено питання, що турбують бухгалтерів. Присутнім було цікаво дізнатися про особливості нового Порядку держаного контролю за дотриманням законодавства про працю, а саме: які підстави для проведення інспекційних відвідувань, на підставі яких документів здійснюється контрольний захід, коло питань та період, які розглядатиме інспектор та інше.

  Також фахівець зупинилась на питаннях нарахування заробітної плати за сумісництвом і на вимогах до оформлення договорів цивільно-правового характеру.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)