Підписана Угода про співпрацю із «Кіровоградською обласною сільськогосподарською дорадчою службою»

Традиційно перед початком роботи колегії Управління Держпраці у Кіровоградській області підписано чергову угоду про співпрацю. Цього разу – між Управлінням Держпраці та громадською організацією «Кіровоградська обласна сільськогосподарська дорадча служба».

 Начальник Управління Сергій Подорожний та голова громадської організації Віталій Гліжинський підписали документ з метою активізації превентивної діяльності в агропромисловому комплексі Кіровоградської області, яка за структурою економіки є аграрно-індустріальною. Предметом угоди є здійснення державного та громадського контролю за додержанням законодавства про працю в частині легалізації трудових відносин, дотримання соціальних гарантій і виплат, законодавства про охорону праці в частині виявлення прихованих нещасних випадків і виробничого травматизму, створення безпечних умов праці суб’єктами АПК, пропаганди, застосування та  роз’яснення законодавства.

Спільна робота розпочата ще минулого року через постійне інформування аграріїв та населення про безпечні умови праці та їх право на соціальні гарантії держави, зокрема, в журналі громадської організації «Агровісник Кіровоградщини». Згідно з Угодою - продовжувати спільну роботу в цьому напрямку.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)