Оприлюднено проект наказу Мінсоцполітики України

  Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” оприлюднюється проект наказу Міністерства соціальної політики України „Про затвердження Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів”, розроблений Державною службою України з питань праці згідно з вимогами статті 28 Закону України „Про охорону праці”.

   Проект наказу підготовлено з метою правового регулювання охорони праці з урахуванням сучасного соціально-економічного стану України, усунення недоліків чинних Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів і підвищення рівня промислової безпеки та охорони праці в галузі.

  Регуляторний акт та аналіз його регуляторного впливу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www.dsp.gov.ua.

  Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій або електронній формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту наказу за адресою:

  01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14, Державна служба України з питань праці, e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)