Фахівець Управління візьме участь у ІІ турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у березні - квітні 2017 року в Державній службі України з питань праці проводився  1 тур щорічного Всеукраїнського конкурсу  «Кращий державний службовець» у 2017 році.

 Учасники  конкурсу виконували завдання на знання Конституції України, законодавства про державну службу, функціональних повноважень державного органу та посадових обов’язків державних службовців, уміння правильно і грамотно складати ділові документи, володіти комп’ютерною технікою та сучасними комп’ютерними технологіями.

У першому турі конкурсу  у номінації «Кращий спеціаліст», Управління Держпраці у Кіровоградській області представляла головний спеціаліст з питань протидії корупції Ангеліна Мусієнко.

Ангеліна Мусієнко стала переможцем 1 туру конкурсу та у липні поточного року братиме участь у м. Києві у ІІ турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» між державними службовцями Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, ЦОВВ, інших державних органів та їх територіальних підрозділів.

Конкурс «Кращий державний службовець» проводиться щорічно. Його метою є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державних служб, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)