Роман Чернега: щоб зрозуміли і працівник, і роботодавець

Вчора, 8 червня, у Державній Службі України з питань праці відбувся семінар – навчання для фахівців територіальних Управлінь та експертно – технічних центрів, відповідальних за взаємодію із засобами масової інформації. Семінар з метою вдосконалення подальшої роботи над створенням іміджу Служби, висвітлення пріоритетних напрямків діяльності Держпраці організував сектор взаємодії зі ЗМІ Служби.

 Голова Держпраці Роман Чернега відзначив важливість журналістської праці, підкреслив, що саме інформаційна робота має позитивно вплинути як на психологію працівника, так і роботодавця.

 Напрацьованим досвідом роботи із запрошеними на семінар поділились фахівці прес – служби Держпраці, головні редактори та журналісти профільних видань «Охорона праці» та «Технополіс». Тим, хто активно співпрацював з редакціями, приємно було отримати подяки та подарунки з нагоди Дня журналіста.

Практичні заняття проходили в редакції журналу «Охорона праці». Символічно, що один із тренінгів, саме із створення креативного журналу, відбувся в кабінеті головного редактора, так би мовити, «щоб перейнятися атмосферою».

По завершенню робочого дня головний редактор «Охорони праці» Дмитро Матвійчук запросив колег взяти участь у змаганнях у боулінг.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)