Роз’яснено дотримання правил з охорони праці під час робіт на висоті

Головні державні інспектори відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Кіровоградській області Наталя Новікова і Максим Кирилюк провели семінар-нараду з працівниками та посадовими особами ПП «Меркурій СТО» (м. Кропивницький) на тему: «Дотримання правил з охорони праці під час виконання робіт на висоті та під час технічного обслуговування і ремонту автомобілів».

Державні інспектори провели роз’яснення щодо  недоліків та невідповідностей вимогам нормативно - правових актів з промислової безпеки та охорони праці. У заходах взяла участь директор підприємства Надія Гніденко.

Зверталась увага на визначення якості проведення  технічного обслуговування, навченість  обслуговуючого персоналу та ведення необхідної документації. Наталя Новікова звернула увагу на дотриманні НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони праці під час роботи на висоті», Максим Кирилюк акцентував увагу на дотриманні НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)