На нараді висвітлено питання про достовірний збір даних про стан охорони праці

З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці на ВП «Адабаський кар’єр» філія «ЦУП» ПАТ «Українська залізниця» проведено семінар-нараду з питань охорони праці. У заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський,  головні державні інспектори сектору гірничого нагляду Олександр Погорілий та відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Володимир Євтушенко, директор підприємства Микола Кужелєв.

 Юрій Деменський надав інформацію про роботу Управління в реалізації Державної політики в галузі охорони праці та акцентував увагу присутніх, що систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх аспектів травматизму й розроблення фахівцями заходів з профілактики на рівні підприємств, регіонів і держави.

Олександр Погорілий поінформував присутніх про стан виробничого травматизму у гірничодобувній промисловості.

Володимир Євтушенко зробив акцент на основних організаційних і технічних вимогах безпечної експлуатації, технічного обслуговування, ремонту, монтажу і налагодження електричного устаткування та електромереж в умовах відкритих гірничих робіт.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)