У Голованівську до Дня охорони праці відбулась розширена семінар-нарада за участю начальника Управління Держпраці в області

З нагоди відзначення Дня охорони праці, за ініціативою Голованівської районної державної адміністрації, проведено семінар за участю начальника Управління Держпраці в області Сергія Подорожного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України, сільських, селищних голів, керівників промислових та сільськогосподарських підприємств, спеціалістів з питань охорони праці.

 Голова райдержадміністрації Олег Голімбієвський проінформував про стан охорони праці, дотримання вимог безпеки, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань у районі.

Начальник Управління Держпрапраці підкреслив, що, на жаль, у першому кварталі поточного року, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, рівень загального травматизму в області зріс. Однак, у першому кварталі 2017 року значно зменшилась кількість випадків смертельного травмування працівників: 1 проти 7 у аналогічному періоді 2016 року.

Головний державний інспектор Управління Анатолій Дзіговский проінформував присутніх щодо роботи з метою забезпечення безаварійної роботи котелень навчальних закладів району.

Заступник начальника-головний страховий експерт з охорони праці відділення Фонду страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Гайворонському районі Олександр Загородній розповів про роботу відділення в напрямку забезпечення прав потерпілих на виробництві, наголосив на недопустимості приховування роботодавцями нещасних випадків.

Наприкінці заходу Сергій Подорожний звернувся до присутніх із привітальним словом з нагоди Дня охорони праці. Начальник Управління разом із Олександром Загороднім вручили Подяки Управління Держпраці у Кіровоградській області та Почесні Грамоти Управління Фонду.

Нагороди отрималиколектив служби охорони праці ТОВ «Побужський феронікелевий комбінат»,колектив газети «Чисте джерело», ОлександрЙосипенко заступник директора з питань  охорони праці ТОВ АПК  «Розкішна», Микола Трусов головний інженер ТОВ «Відродження», Сергій Панасюк  інженер з охорони праці ДП «Голованівське лісове господарство».

 

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)