До Дня охорони праці у ВАТ «Кіровоградгаз» провели засідання «круглого столу»

25 квітня поточного року у ВАТ «Кіровоградгаз» відбулось засідання «круглого столу» з нагоди Всесвітнього дня охорони праці за участю посадових осіб Управління Держпраці у Кіровоградській області, представників ДП «Кіровоградський експертно – технічний центр», фахівців відділу охорони праці підприємства. Мета заходу – привернути увагу працівників акціонерного товариства, керівного складу його підрозділів, до вирішення проблем охорони праці та промислової безпеки.

 Під час засідання акцентовано увагу на небезпечних та шкідливих виробничих факторах на робочому місці, відкритості і достовірності інформації про виробничий травматизм, подальшому формуванні загальної культури безпеки і свідомого ставлення до зазначених питань. Представники Управління Держпраці закликали фахівців підприємства активно включитися в цю роботу, визначити та вжити додаткових заходів щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, для підвищення безпеки і покращення умов праці.

Заступник начальника відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці Галина Спіріна зауважила, що зважаючи на важливість забезпечення створення та ефективного функціонування охорони праці на підприємстві газового господарства, терміново необхідно проаналізувати організацію своєї роботи із впровадження охорони праці та вжити вичерпних заходів, які дадуть змогу запобігати нещасним випадкам і професійним захворюванням не лише впродовж тижня охорони праці, а й протягом  усього терміну роботи підприємства.

Заступник голови правління з охорони праці ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Бєлов доповів, що робота відділу спрямована на підтримку існуючого рівня безпеки при експлуатації обладнання, машин, механізмів, виконання технологічних процесів, затверджених комплексних заходів щодо досягнення нормативів безпеки, гігієни праці, запобігання випадкам виробничого травматизму.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)