На базі ВП «Кіровоградські магістральні електричні мережі» обговорили стан охорони праці підприємства

На базі відокремленого підрозділу «Кіровоградські магістральні електричні мережі» державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» відбулася нарада за підсумками планової перевірки  підприємства.

 Нарада пройшла за участю начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного, першого заступника начальника Управління Романа Зяблікова, очільників структурних підрозділів Управління та керівного складу ВП «Кіровоградські магістральні мережі».

Під час обговорення основну увагу було приділено стану охорони праці на підприємстві. Начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці Лариса Салтан проінформувала, що за результатами атестації робочих місць на підприємстві розробляються заходи для покращення умов праці (щорічно, як додаток до колективного договору). Постійно проводиться робота щодо профілактики нещасних випадків на виробництві.

Але є і певні недоліки, які було виявлено під час перевірки. Директор підприємства Михайло Данильчук наголосив на тому, що більшість із виявлених порушень з охорони праці були ліквідовані в ході перевірки, а ті недопрацювання, що залишились, виправлять у встановлені терміни.   

Сергій Подорожний запевнив, що фахівці Управління завжди готові надати підприємству допомогу для удосконалення стану охорони праці, адже це сприятиме збереженню життя і здоров’я його працівників.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)