Проведено перевірку знань працівників, що будуть виконувати стропальні роботи та керувати вантажопідіймальними механізмами

Службою охорони праці ПАТ «Ельворті» разом з учбовим центром підприємства проведено перевірку знань працівників, що будуть виконувати стропальні роботи та керувати вантажопідіймальними механізмами.

 Перед складанням іспитів заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Олександр Чернявський та головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Андрій Залевський проінформували працівників про стан травматизму в галузі, зокрема під час виконання стропальних робіт та керування вантажопідіймальними механізмами. Спільно розглянули типові помилки та порушення, з якими можуть зіткнутися працівники на виробництві та шляхи їх недопущення.

Присутніх було повідомлено про порядок розслідування нещасних випадків на виробництві та зміни в частині відшкодувань працівникам в разі втрати працездатності.  

 Під час перевірки працівники виявили відповідний рівень знань і були допущені до виконання робіт підвищеної небезпеки.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)