Відбулася семінар-нарада з працівниками філії «Гайворонський райавтодор»

Головні державні інспектори відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв`язку Управління Держпраці у Кіровоградській області провели семінар-нараду з працівниками філії «Гайворонський райавтодор» ДП «Кіровоградський облавтодор» щодо безпеки при виконанні робіт за участю дорожньо-будівельної техніки на дорогах загального користування та експлуатації вантажопідіймальних механізмів.

 Головний державний інспектор Максим Кирилюк наголосив на дотриманні вимог НПАОП 63.21-1.01-09 «Правила охорони праці при будівництві, ремонті та утриманні автомобільних доріг», вжитті заходів щодо своєчасного проведення регламентних робіт (технічного огляду, ремонту) та недопущення до випуску на лінію технічно несправної дорожньо-будівельної техніки. Дорожній майстер філії Олександр Лабан проінформував присутніх про досвід виконання робіт по ремонту та утриманні автомобільних доріг з використання автомобільної техніки.

Головний державний інспектор Анатолій Дзіговський акцентував увагу на необхідності проведення періодичних технічних оглядів вантажопідіймальних кранів уповноваженою спеціалізованою організацією та дотриманні термінів проведення технічного огляду кранів і ведення відповідної документації на дані машини та механізми (вахтових журналів, журналів технічних обслуговувань та ремонтів, обліку та огляду знімних вантажозахоплювальних  пристроїв), а також контролі за допуском персоналу до обслуговування даних об`єктів.

За результатами роботи  рекомендовано керівництву філії «Гайворонський райавтодор» посилити контроль за станом охорони пpaцi. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)