У травні проведуть V Міжнародну науково-практичну конференцію «Управління ризиками в системах менеджменту охорони праці та промислової безпеки»

Державна служба України з питань праці спільно з ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки МОП в Україні та Федерації профспілок України 24 - 26 травня 2017 року в місті Києві проводять V Міжнародну науково-практичну конференцію «Управління ризиками в системах менеджменту охорони праці та промислової безпеки» (далі - Конференція), яка за рішення оргкомітету визначена головною подією 2017 року у сфері охорони прані.

 На часі в Україні пріоритетність ризик-менеджменту в системі охорони праці. Ця проблематика набуває все більшого значення на державному і виробничому рівнях. Тому на Конференції обговорюватимуться актуальні питання, що стосуються методології та інструментаріїв оцінки й управління ризиками на виробництві, впровадження інноваційних наукових розробок та кращих європейських і національних практик у сфері безпеки і гігієни праці.

У заході візьмуть участь міжнародні та вітчизняні спеціалісти з охорони праці провідних підприємств і сертифікаційних установ, експерти, науковці, виробники засобів індивідуального захисту.

Також в день відкриття Конференції 24 травня відбудеться нагородження переможців конкурсу «Лідер року у сфері управління ризиками» з числа провідних українських підприємств і керівників компаній, що проводиться до Всесвітнього дня охорони праці (28 квітня).

Докладну інформацію про Конференцію можна отримати на сайтах Держпраці та журналу «Охорона праці».(Фото, за участю фахівців Управління, з минулорічної конференції).

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)