Державний інспектор взяв участь у перевірці знань на запрошення агроформувань

Організація охорони праці у сільському господарстві - передбачений чинним законодавством комплекс заходів, одним з яких є щорічне навчання та перевірка знань з питань охорони праці працівників підприємств, які залучаються до виконання робіт підвищеної небезпеки.

 

Так, на запрошення ряду агроформувань - ТДВ «2-ге ім. Петровського», ФГ «Москаленко», ФГ «Гусака В.М.» (Олександрівський район) та ТОВ «Полтавське» (Компаніївський район) головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Геннадій Сасов взяв участь у первинній перевірці знань з питань охорони праці працівників підприємств, які залучаються до виконання робіт підвищеної небезпеки.

Під час перевірки знань розглядалися дотримання вимог законодавства про охорону праці, інструкцій з охорони праці, надання першої медичної допомоги потерпілим від нещасних випадків та правила поведінки під час виникнення аварій.  

Працівникам підприємства, які отримали залік, рекомендовано зосередити увагу на дотриманні інструкцій з питань охорони праці та виробничої дисципліни.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)