Фахівець Управління Держпраці провела навчання щодо заповнення та подання електронних декларацій

На запрошення Кіровського управління соціального захисту населення м. Кропивницького головний спеціаліст з питань протидії корупції Управління Держпраці у Кіровоградській області Ангеліна Мусієнко провела навчання щодо заповнення та подання електронних декларацій у 2017 році відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

 Ангеліна Мусієнко детально ознайомила присутніх із особливостями електронного декларування, розповіла про процедуру заповнення електронних декларацій, про обсяги декларування і відповідальність декларантів за неподання декларації, умисне приховування даних, а також надала конкретні приклади щодо декларування. Було звернено увагу на можливість подання виправленої декларації за ініціативою декларанта протягом 7 днів після подання. Наголошувалось на необхідності неухильного дотримання термінів подачі електронних декларацій (з 01 січня по 01 квітня 2017 року), рекомендовано активізувати роботу щодо заповнення декларацій, отримання електронних цифрових підписів. 

Учасники заходу мали можливість задати фахівцю запитання з приводу заповнення та подання електронних декларацій та отримати детальні відповіді.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)