Правила охорони праці під час робіт на висоті роз’яснено в ТОВ «Кіровограджитлобуд»

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Наталя Новікова провела семінар-нараду з працівниками ТОВ «Кіровограджитлобуд». Основний наголос семінару було зроблено на необхідності виконання чинного законодавства з метою недопущення нещасних випадків на виробництві та збереження життя працівників на підприємствах будівельної галузі.

 На семінарі обговорили основні нормативно-правові акти, які стосуються безпечної роботи на висоті: Постанову Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року № 1107 Про затвердження Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а також необхідність дотримання вимог Порядку та Правил охорони праці під час роботи на висоті, які є обов’язковими для виконання, як працівників підприємства, так і для посадових осіб.

Керівник та посадові особи підприємства висловили побажання отримувати більше інформації від Управління Держпраці про причини й наслідки аварій, пов’язаних з експлуатацією зазначеного обладнання в Україні, та роз’яснення нових нормативно-правових актів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)