Робоча зустріч з питань охорони праці

    Головним державним інспектором Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександром Погорілим за участю страхового експерта з охорони праці відділення ВД ФССНВ України в Олександрійському районі Ігоря Губка проведено робочу зустріч з керівниками та представниками керівниками та представниками трудових  колективів СТОВ «Гірник» та ТОВ «АПК-Артем» Олександрійського району.

     В ході зустрічі Олександр Погорілий проінформував про стан виробничого травматизму та його причини на підприємствах агропромислового комплексу Кіровоградської області. Присутнім було надано роз’яснення щодо дотримання правил з охорони праці у сільському господарстві під час проведення весняно-польових робіт та виконанняі робіт по ремонту сільськогосподарської техніки.

     Акцентував увагу на обов’язок працівників виконувати вимоги законодавства з питань охорони праці при експлуатації електромеханічного обладнання та на важливості обов’язкового проходження періодичних медичних оглядів працівників з метою визначення їх професійної придатності.  

   Керівництву підприємства було вказано на їх обов’язок щодо забезпечення працівників у повному обсязі спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)