Семінар-тренінг із безпечного виконання робіт у замкненому просторі

    11-12 квітня в Одесі, з ініціативи журналу «Промислова безпека», на базі одного з провідних підприємств України «Інфоксводоканал» відбудеться ІІ Всеукраїнський семінар-тренінг «Газонебезпечні роботи. Організація навчання персоналу безпечному виконанню робіт».

   Семінар-тренінг проводиться з метою поширення кращого досвіду в організації газонебезпечних робіт при обслуговуванні колодязів та підземних комунікацій, набуття практичних навичок проведення занять з персоналом підприємства, що має дозвіл виконання газонебезпечних робіт, навчання проводити оцінку та аналіз основних ризиків при виконанні газонебезпечних робіт та заходи з їх управління.

     Під час заходу учасники ознайомляться з найкращими світовими практиками та інструментами організації таких робіт. Практичний показ організації занять з персоналом проведе колектив «Інфоксводоканалу». У програмі тренінгу запланована розробка плану рятувальної операції та відпрацювання навичок. Слухачі отримають актуальні знання, практичні поради та довідкову інформацію. В рамках семінару буде організована цікава культурна програма.

       Детальна інформація щодо участі у Всеукраїнському семінарі-тренінгу та реєстрація за телефонами: +38 096 193 07 93, +38 044 221 89 71 або за e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)