Оприлюднено проекту наказу Мінсоцполітики України

    Державною службою України з питань праці відповідно до Закону України «Про охорону праці» було опрацьовано регуляторний акт: проект наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження змін до Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів».

    Проект наказу розроблено з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України Правил будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів, затверджених наказом Держнаглядохоронпраці від 18.06.2007 № 132 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції 09.07.2007 за № 784/14051 (НПАОП 0.00-1.01-07).

     Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу:

     Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

   Регуляторний акт та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці в мережі Інтернет www.dsp.gov.ua.

    Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у місячний термін у письмовому або електронному вигляді.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)