Триває широка роз’яснювальна робота з охорони праці під час весняно – польових робіт

В.о. начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Роман Зябліков взяв участь у кущовій нараді з питань проведення весняно-польових робіт у 2017 році у м. Долинській за участю представників департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації,  Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції та Центрального національного технічного університету, начальників  управлінь (відділів) агропромислового розвитку Долинської, Бобринецької, Компаніївської, Устинівської райдержадміністрацій та керівників і спеціалістів агроформувань різних форм власності вказаних районів.

 Роман Зябліков проінформував про стан виробничого травматизму в агропромисловому комплексі, який дещо зменшився у порівнянні із минулим роком. Зменшення відбулося внаслідок проведення потужної превентивної роботи серед роботодавців та працівників галузі АПК, зокрема аналогічних кущових нарад минулого року. Проведено 185 нарад та семінарів безпосередньо на виробництві

Роман Зябліков акцентував увагу на ряд системних порушень законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки у сільськогосподарських підприємствах, виявлених під час проведення перевірок 60 суб’єктів господарювання.

Широка роз’яснювальна робота щодо дотримання вимог законодавства з охорони праці продовжиться під час наступних кущових нарад із питань проведення весняно-польових робіт у м. Гайвороні (28.02.2017р.) та смт Новгородці (02.03.2017р.), на яких буде охоплено контингент представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, сільськогосподарських підприємств Вільшанського, Добровеличківського, Голованівського, Новоархангельського, Благовіщенського, Маловисківського, Новомиргородського, Новоукраїнського та Олександрівського районів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)