На семінарі йшла мова про посилення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною

Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Управління Держпраці в області Сергій Дерев’янко взяв участь у семінарі з питань охорони праці у фермерському господарстві «Відродження-В» (с. Суходільське Долинський район).

 Працівникам агроформування державний інспектор наголосив на розроблені та впроваджені заходів щодо профілактики виробничого травматизму, посиленні контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною, чіткому визначенні функцій, обов’язків, відповідальності інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування сільськогосподарських машин, механізмів та устаткування з відображенням у посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці та посилені контролю за організацією і проведенням медичних оглядів.

Фахівець зробив акцент на проведенні щорічного навчання з питань охорони праці, забезпеченні відповідно до норм видачі спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів.

Директор господарства Валерій Булавка проінформував з питань техніки безпеки при проведені ремонтних робіт сільгосптехніки та утримання її у справному стані. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)