В Олександрійському районі обговорили стан виробничого травматизму та шляхи його подолання

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Погорілий взяв участь у засіданні «круглого столу» на тему: «Аналіз виробничого травматизму та професійних захворювань за 2016 рік. Заходи профілактики виробничого травматизму».

 Засідання проводилось у відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Олександрійському районі. Основна мета проведеного заходу - профілактика виробничого травматизму та профзахворювань на підприємствах м.Олександрії та району. Учасники заходу, а серед них ще й були представники управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради, сектору з питань цивільного захисту та охорони праці райдержадміністрації, спеціалісти з охорони праці ТОВ «Агродар ЛТД», ТОВ «УкрАгроКом», ПАТ «Шарівське», НВО «Олександрійська гімназія ім.Т.Г.Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів – школа мистецтв», КП «Теплокомуненерго» обговорили шляхи подолання виробничого травматизму.

Прийнято рішення продовжити надавати практичну допомогу спеціалістам з охорони праці підприємств в опрацюванні та впровадженні системи управління охороною праці, посилити контроль спеціалістів з питань охорони праці на підприємствах у відповідності до планів роботи, графіків обстежень виробничих підрозділів, із складанням приписів за результатами перевірок.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)