Відбулася робоча зустріч з у колективі філії «Олександрійський кінзавод № 174»

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Погорілий за участю страхового експерта з охорони праці відділення Фонду соціального захисту на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Ігоря Губка провели робочу зустріч з представниками трудового колективу філії «Олександрійський кінзавод № 174».

 Олександр Погорілий акцентував увагу присутніх на обов’язку працівників виконувати вимоги законодавства з питань охорони праці при експлуатації електромеханічного обладнання та на дотриманні вимог нормативних документів щодо безпечного поводження з тваринами.  Проінформував про стан виробничого травматизму та його причини на підприємствах агропромислового комплексу Кіровоградської області.

Інспектор зробив акцент на важливості обов’язкового проходження періодичних медичних оглядів з метою визначення професійної придатності працівників, наголосив на обов’язку керівництва підприємства щодо забезпечення працівників у повному обсязі спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)