Під час зустрічі в Обласному госпіталі військовослужбовцям розповіли, як відстоювати свої трудові права

До Управління Держпраці в області надходить чимало запитань, що стосуються трудових прав працівників, мобілізованих на військову службу, тому й організована ця зустріч. – з такими словами звернувся начальник Управління Держпраці Сергій Подорожний на зустрічі з військовослужбовцями у Кіровоградському обласному госпіталі і запросив до слова начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Ганну Масловську, щоб роз’яснила присутнім їх трудові права під час та після закінчення служби.

 Ганна Масловська відповіла на питання мобілізових працівників стосовно оформлення документів, виплати середньої заробітної плати під час проходження служби, соціальних гарантій після закінчення служби, надання відпусток учасникам бойових дій, ведення трудових книжок, звернень до Управління Держпраці із проблемних питань.

На завершення зустрічі Сергій Подорожний подякував головному лікарю госпіталю Геннадію Сябренку за сприяння в організації заходу. Учасники семінару отримали виготовлені Управлінням консультаційні брошури «Трудові права мобілізованих».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)