На нараді проаналізовано причини нещасних випадків минулих років

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Павло Третяк провів у ТОВ «Завод Дзеркальник» семінар - нараду щодо вимог організаційних та технічних заходів безпеки при виконанні робіт  в електроустановках до і вище 1000 В».

 Працівників підприємства ознайомлено з правами і обов’язками, пільгами та компенсаціями згідно з вимогами Закону України про «Охорону праці», «Порядком розслідування та веденням обліку нещасних випадків», необхідністю виконання «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» та «Правил улаштування електроустановок». 

На нараді було проаналізовано причини нещасних випадків минулих років, які сталися під час виконання робіт в електроустановках - порушення «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» працівниками ПАТ «Кіровоградобленерго» на підстанції Хмелівська Маловисківського району та інших підприємств.

Павло Третяк, під час обговорення теми виконання робіт в електроустановках до та вище 1000 В. звернув увагу на складання та оформлення наряду допуску, проведення інструктажу перед початком роботи тощо. Зупинився на характерних помилках по складанню «наряду – допуску».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)