Триває VІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у VІ Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

Роботи для участі у І етапі надсилати до 15 лютого за адресою Управління Держпраці у Кіровоградській області»:

м Кропивницький,вул. Дворцова, 24, каб. 301,305,306

 Триває VІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» 

  Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці.

   Конкурс складається з двох етапів:
І етап Конкурсу: жовтень 2016 року – лютий 2017 року: відбіркові регіональні тури;
ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2017 року: фінал та оголошення переможців.

  Учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:
перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

  Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо. Приймають лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу.

  Роботи, надіслані на Конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам. Наданням роботи на Конкурс автор підтверджую повну згоду з умовами Конкурсу, а також згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права в подальшому. Роботи можуть бути використані ДП «Редакція журналу «Охорона праці» для виготовлення друкованих матеріалів та тиражування, Держпраці та її територіальними органами при організації конференцій, семінарів, нарад, презентацій, виставок для реалізації на благодійних аукціонах, транслювання на телебаченні та передачі в дитячі будинки, реабілітаційні центри, соціальні заклади тощо (більш детально про умови конкурсу на сайті журналу «Охорона праці» http://ohoronapraci.kiev.ua/konkurs-dityachogo-malyunku-2017/).

  Вимоги до малюнків:

 • малюнки подаються в довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю;

  • розмір роботи не повинен бути більше за формат А-2;

  • роботи не повинні оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо;

  • на зворотному боці кожної конкурсної роботи (або додатком до роботи) необхідно зазначити українською мовою: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон; сферу діяльності батьків; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

  Проведення фіналу Конкурсу організовує ДП «Редакція журналу «Охорона праці» у період з 15 березня по 28 квітня 2017 року.

 VІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» проводиться з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2017 році. Це свято відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці, згідно Указу Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)