Розпочато позапланову перевірку Кіровоградської філії ПАТ «Укртелеком»

 Управління Держпраці у Кіровоградській області розпочато позапланову перевірку  Кіровоградської філії  ПАТ «Укртелеком».

  У ході перевірки буде проінспектовано стан дотримання вимог законодавства з питань охорони праці.

  На почату перевірки  фахівцями Управління Держпраці у області була проведена установча нарада  узгодження питань перевірки.

   Начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Олег Гриб довів до відома присутніх інформацію про стан виробничого травматизму в області за 11 місяців 2016 р. Зазначив, що керівництво та фахівці Управління Держпраці занепокоєнні  зростанням рівня травматизму  в області, який у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року зріс у 1,5 рази. Смертельно травмовано 14 працівників. Ключовими причинами  нещасних випадків є  організаційні, що становлять 50% від загальної кількості травмованих. 

  Також Олег Іванович, нагадав про  відповідальність за невиконання вимог   нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Навів приклади найбільш резонансних подій, що сталися на підприємствах галузі, розповів про причини і наслідки настання нещасних випадків і про заходи попередження виробничого травматизму.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)