Директор ПП «Авто-Шанс» Сергій Шандрук: перевірка – це свіжий погляд на процес роботи

Посадові особи Управління Держпраці в області проводять планову перевірку ПП «Авто – Шанс»(м. Кропивницький). За словами директора «Авто – Шансу» Сергія Шандрука, який пропрацював 17 років на автопідприємстві, охороні праці та збереженню людського здоров’я приділяється значна увага. 

 

 Так, ведеться жорсткий контроль за тим, щоб вчасно був прибраний сніг та лід. Робітники не залишаються без гарячого чаю. У приміщенні підприємства не приступлять до роботи без спецодягу, причому не тільки працівники, а й клієнти, які виявляють бажання особисто перевірити несправність автомобіля(на фото) мають можливість одягнути каску та спеціальну куртку. Підприємство не шкодує коштів на спецінструмент – спец обладнання для кожної марки автомобіля. Куточки з охорони праці – оформлені належним чином – законодавство з охорони праці, положення про службу охорони праці, перелік робіт підвищеної небезпеки.

Оскільки триває АТО, керівництво фірми не залишилось осторонь проблем військовослужбовців. Підприємство постійно допомагає третьому полку спеціального призначення(обороняв Донецький аеропорт) коштами продуктами харчування, відправили в зону АТО автомобіль УАЗ.

Дбають на підприємстві і про психологічний стан працюючих. Є кімната відпочинку, де і працівники, і відвідувачі можуть зіграти у більярд. Додає настрою й новорічне оздоблення холу фірми, святково прикрашені ялинки.

- У процесі роботи багато чого не бачиш, - ділиться думками Сергій Шандрук. - Перевірка дасть нам свіжий погляд на процес роботи. Здається, з охорони праці робимо все. Якщо ж ні, то фахівці Управління Держпраці підкажуть, що треба доробити. І ми обов’язково все виконаємо. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)