Редакція журналу «Охорона праці» відзвітувала про виконану роботу

На засіданні редакційної колегії журналу «Охорона праці» підвели підсумки роботи у поточному році та розглянули пропозиції щодо тем для публікацій  на 2017 рік.

 

 Тривалий процес реформування контролюючих органів негативно впливає на ситуацію у сфері безпеки та гігієни праці: зростає травматизм на робочих місцях і рівень профзахворювань. Також не сприяють поліпшенню справ невисокі темпи оновлення нормативно-правової бази з охорони праці.

Члени редколегії, зокрема присутні представники Державної служби України з питань праці, Міжнародної організації праці, Федерації профспілок України, Інституту медицини праці та інші висловили чимало пропозицій, які допоможуть суттєво розширити зміст журналу, зробити його  ще більш цікавим і актуальним.

Рекомендовано продовжувати роботу з реалізації соціально значущих проектів, ініційованих редакцією: проведення конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», міжнародної науково-практичної конференції «Управління ризиками в системах менеджменту охорони праці й промислової безпеки» тощо.

Затвердили і оновлений склад редакційної колегії.

У засіданні редколегії журналу взяв участь голова Федерації профспілок України Григорій Осовий. У своєму виступі він підкреслив, що плідна співпраця ФПУ, Держпраці і редакції допоможе нашим робітникам почуватися ще більш захищеними на виробництві.

 

За матеріалами сайту Держпраці України

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)