Підприємства мають давати не тільки нові робочі місця, а ще й безпечні

Під час наради по підведенню підсумків планової перевірки ТОВ «Гудекс Екосервіс» начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожний зосередив увагу керівника підприємства Василя Довгого на усунення всіх недоліків стосовно додержання трудового законодавства та з охорони праці. Підприємство обслуговує селище Смоліне, організовує комплексне обслуговування об'єктів(багатоквартирних будинків) - проведення електромонтажних робіт, збирання та оброблення відходів, будівництво приміщень, трубопроводів, споруд електропостачання та телекомунікацій.

 Керівник пояснив, що ТОВ «Гудекс Екосервіс» - підприємство молоде: створене було в кінці травня 2016 року і дало мешканцям Смоліного 40 нових робочих місць. За досить короткий термін керівнику поки що не вдалося повністю привести все до ладу, однак розроблені відповідні заходи для усунення виявлених порушень. Зокрема, розпочалася робота з атестації робочих місць, затверджується трудовий розпорядок, віднайдене приміщення для облаштування кабінету з охорони праці.

Сергій Подорожний виказав побажання, щоб новостворене підприємство всебічно удосконалило свою роботу, а фахівці Управління цьому тільки сприятимуть.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)