Начальник Управління Держпраці взяв участь у “Дні відкритих дверей”з надання адміністративних послуг

20 жовтня у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м.Кропивницького відбувся щорічний плановий захід - “День відкритих дверей”.

Відвідувачі Центру з 9.00 до 12.00 мали можливість проконсультуватися з питань отримання адміністративних послуг, зокрема з видачі документів дозвільного характеру, у керівників Управління Держпраці у Кіровоградській області, Головного управління Держпродспоживслужби в області, обласного Управління ДСНС та інших суб’єктів надання зазначених послуг.

До начальника Управління Держпраці Сергія Подорожного звернулися представники ФОП Казюк І.В. та ПП «Алекс – Буд – Торг 2010» щодо отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.

 Завгосп загальноосвітньої школи №12 м. Кропивницького потребувала консультації на отримання декларації відповідності матеріально – технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки. Заявниця отримала відповідні роз’яснення щодо заповнення розділів зазначеної декларації. Також було рекомендовано пройти навчання працівникам школи, які виконують роботи на висоті.

Представники із Кривого Рогу повідомили начальника Управління про виконання робіт підвищеної небезпеки в нашій області, подали необхідні документи щодо декларування робіт.

До Сергія Подорожного на прийом завітала і Тамара Самиляк, яка очолює громадську раду при Управлінні Держпраці. Цього разу Тамарі Сергіївні потрібна була допомога стосовно атестації робочих місць на підприємстві. Сергій Подорожний у телефонному режимі дав доручення начальнику відділу з питань експертизи умов праці Олені Хіміч проконтролювати це питання.

Начальник Управління також обговорив з керівником Центру Антоном Шевченком проблеми, які виникають під час надання адміністративних послуг.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)