Голова Уряду: Влада - це найняті менеджери, і вона має працювати на тих, хто створює національний продукт

Влада має працювати на тих, хто створює національний продукт, і безпосередньо цікавитися їхніми проблемами та реальним станом справ. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування із журналістами на  ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг” у м. Кривий Ріг.

"Дуже важливо, щоби влада ніколи в житті не закривалася у своїх кабінетах, а йшла до людей, на підприємства, до реального сектору, який живе в реальному житті, якому потрібна підтримка. Ми - найняті менеджери і ми маємо працювати на тих, хто створює національний продукт", - підкреслив Голова Уряду.

 Прем’єр-міністр запевнив у своїй повній підтримці національним виробникам та наголосив, що прагне особисто дізнаватися реальний стан справ.

"Кожного дня буду їздити усіма підприємствами, що відкривають нові виробництва, нові робочі місця. Я буду демонструвати повну підтримку таким підприємствам і буду завжди цікавитися тим, як вони живуть, чи ніхто їм не заважає, і чим держава може допомогти їм розвиватися, - заявив Володимир Гройсман. - Їздив, їжджу і буду їздити країною, спілкуватися з людьми, колективами для того, щоб розуміти реальний стан справ у країні".

У цьому контексті Прем’єр-міністр зазначив, що 2 вересня провів зустріч із металургами, де були обговорені нагальні проблеми промисловості та визначені комплексні питання, що потребують вирішення.

 

За матеріалами Урядового порталу

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)