В Олександрійському районі проведено ряд превентивних заходів

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Кіровоградській області Олександр Погорілий провів семінари-наради з працівниками агропромислових підприємств Олександрійського району - СТОВ «Імені Шевченка» (с.Попельнасте); СВК «Фрунзе» (с. Червона Кам’янка); ТОВ «Агродар ЛТД» (с. Березівка) та ТОВ «Техагропром» (с. Войнівка) на тему: «Виробничий травматизм - причини та шляхи його запобігання. Створення безпечних умов праці під час виконання осінньо-польових робіт та  експлуатації сільськогосподарської техніки».

 В нарадах взяли участь також представники відділення ВД ФССНВ в Олександрійському районі, керівники та працівники підприємств та їх структурних підрозділів.

Під час відвідування робочих місць було акцентовано увагу на обов’язковому застосуванні засобів індивідуального захисту при виконанні робіт з отрутохімікатами та іншими шкідливими для здоров’я речовинами, своєчасне проведення інструктажів з питань охорони праці при видачі нарядів на виконання робіт.

Особливу увагу було звернено на дотримання Правил безпеки при виконанні осінньопольових робіт, експлуатації сільськогосподарської техніки та персональну відповідальність за дотриманням вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Керівництву та працівникам підприємств надано інформацію про стан виробничого травматизму на підприємствах АПК області та району за минулий період поточного року.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)