Про вимоги безпеки під час виконання робіт говорили в ПП «Дружба»

  Семінар-нараду за ініціативою Управління Держпраці у Кіровоградській області організувало керівництво ПП «Дружба» (Петрівський район) за участю головного державного інспектора управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Дерев’янко та страхового експерта з охорони праці відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України  в Олександрійському районі Ігоря Губко.

 

   Учасниками семінару були керівництво, посадові особи та робітники підприємства.

  Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Сергій Дерев’янко наголосив на питаннях посилення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною. Зупинився на питаннях безпечної експлуатації сільськогосподарської техніки під час збирання пізніх зернових культур. Надав інформацію про порядок організації проведення інструктажів працівників з питань охорони праці, та допуск їх до самостійної роботи у відповідності з Порядком проведення навчання і перевірки знань з питань  охорони праці.

  Страховий експерт з охорони праці відділення ВД ФССНВ в Олександрійському районі Ігор Губко зупинився на стані виробничого травматизму в регіоні та причинах нещасних випадків. Проінформував присутніх про виплати і соціальні послуги які надаються Фондом соціального страхування потерпілим на виробництві та членам їх сімей.

Фахівці надали відповіді на питання учасників заходу.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)