«Круглий стіл» з фахівцями Пенсійного фонду в області.

   Результати спільної діяльності, інформаційних та практичних заходів, спрямованих на легалізацію ринку праці, забезпечення соціального захисту і прав застрахованих осіб, а також погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску розглянули на нараді в головному управлінні Фонду в області, яка пройшла в форматі «круглого столу», за участі Ганни Масловської начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, занятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Кіровоградській області.

     Головуючий на засіданні перший заступник начальника головного управління Фонду в області Юрій Шарпінський зазначив, що за результатами спільної роботи з початку року легалізовано 1053 робочих місця і додатково надійшло до бюджету 715,3 тис. грн. єдиного внеску.

  Ганна Масловська проінформувала учасників заходу, що в серпні поточного року за результатами відпрацювання переліку роботодавців за визначеними критеріями органами Держпраці проведено 10 перевірок по 431 застрахованій особі, накладено 6 штрафних санкцій відповідно до Кзпп України на суму 8 700 грн.

   Результатом обговорення спільних заходів стало чергове рішення продовжувати реалізацію вже напрацьованих методів та активізувати пошук нових форм діяльності з питань легалізації трудових відносин працюючих громадян області.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)