Підхід до охорони праці не повинен бути формальним

  Під головуванням начальника Управління Держпраці в Кіровоградській області Сергія Подорожного 27 вересня 2016 року проведено нараду на якій підведено підсумки планової перевірки з питань дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, експертизи умов праці, законодавства про працю, гігієни праці на ПрАТ «Капустинський гранітний кар’єр». Підприємство проводить  розробку Капустинського родовища гранітів. Кар’єр підприємства знаходяться у Новоукраїнському районі Кіровоградської області біля с. Кам’яний Міст.

     Гірничі роботи ведуться кар’єрним способом з зовнішним відвалоутворенням.

 У підведенні підсумків взяли участь начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Ганна Масловська,завідувач сектора гірничого нагляду Юрій Деменський, директор підприємства Сергій Бахмач та інші посадовці.

   Під час наради були озвучені виявлені порушення. Юрій Деменський акцентував увагу керівника підприємства на його персональну відповідальність за допущені порушення, за  усунення їх у повному обсязі та у встановлені терміни та недопущення їх у подальшому.

   Сергій Бахмач повідомив, що всі порушення, згідно виданого припису, будуть усунені у повному обсязі та у встановлені терміни.

  Сергій Подорожний на завершення підсумків відмітив про необхідність подальшої співпраці, яка принесе спільну користь підприємству у підвищенні безпеки праці.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)