Державний нагляд у галузі котлонагляду

   Управління Держпраці у Кіровоградській області здійснює Державний нагляд у галузі котлонагляду за 15 суб’єктами господарювання та 3749 виробничими об’єктами суб’єктів господарювання.

    Інспекторами Держпраці проведено 7 перевірок суб’єктів господарювання та 98 перевірок виробничих об’єктів суб’єктів господарювання.

  Під час цих перевірок виявлено 1045 порушень вимог законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці.

   У зв’язку з виникненням загрози життю та здоров’ю працівників, посадовими особами Держпраці надано 1 позовну заяву до адміністративного суду стосовно повного або часткового зупинення виробництва (виготовлення) або реалізації продукції, виконання робіт, надання послуг.

  За порушення вимог законодавства з охорони праці притягнуто до адміністративної відповідальності 28 працівників, у т.ч. 3 керівника підприємств.

  Сума штрафів, накладених на працівників за порушення вимог законодавства з охорони праці, склала 9 860 гривень, з неї з керівників підприємств – 1 360 гривень.

   Впродовж 9 місяців 2016 року та аналогічного періоду 2015 р. нещасних випадків не зареєстровано.

   Спільно з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та громадськістю в 2016 році проведено 8 семінарів та нарад.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)