Проводиться консультативна робота з приводу отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки

Відділом нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Кіровоградській області разом зі спеціалістами ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр Держпраці» постійно проводиться консультативна робота з підприємствами області з приводу отримання Дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

 З початку року головним державним інспектором відділу Ігорем Дяченком та технічним експертом Центру Віталієм Бєловим надано консультації щодо порядку отримання або подовження дозволів більше 50 підприємств. Серед них – КЗ «Новоукраїнський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», КЗ «Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер», ТОВ «Лідерресурс», ПАТ «Новомиргородський елеватор», ТОВ СТ «Будсервіс», ТОВ «УкрБудАвтоматика», ТОВ «Агродар-Україна», ТОВ «Кіровоградський завод нестандартного обладнання», департамент охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації.

Управління Держпраці нагадує, що згідно з постановою № 1107 від 26.10.2011 р. підприємства, які застосовують у своїй роботі обладнання підвищеної небезпеки, повинні отримати Дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію(застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

З детальним порядком отримання дозволів ви можете ознайомитись на сайті Управління Держпраці в розділі «Адміністративні послуги».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)