З працівниками ПП «Альянс Маркет» обговорено роботу в електроустановках до та вище 1000 В

Головним державним інспектором відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Ігорем Федоровим проведено зустріч з працівниками ПП «Альянс Маркет» на тему: «Безпечне використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000 В».

 В ході зустрічі спільно з інженером з охорони праці Ольгою Кочубей, головним енергетиком Володимиром Волковим та іншими працівниками підприємства проведено огляд безпечного стану електрообладнання, засобів захисту, виробничих цехів та побутових приміщень.

Встановлено, що своєчасно проведено профілактичні ремонти та технічне обслуговування, на сьогодні працівники підприємства повністю забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту. Підприємство отримало дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, працівники пройшли професійний добір, психофізіологічну експертизу навчання та атестацію і їм присвоєні відповідні групи з питань електробезпеки.

За результатами огляду було проведено семінар-нараду, на якій детально розглянуто питання безпечного використання засобів індивідуального захисту при проведенні випробувань та вимірювань підвищеною напругою вище 1000В. Працівникам було роз’яснено зміст статті 8 (забезпечення спецодягом, іншими засобами індивідуального захисту, мийними та знешкоджувальними засобами) і статті 10 (охорона праці жінок).

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)