Проведено превентивні заходи для працівників підприємств харчової галузі м. Світловодська
За участю фахівця управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області з метою запобігання випадкам виробничого травматизму технічним працівникам суб’єктів господарювання харчової галузі у м. Світловодську проведено інформаційно-консультативні заходи на робочих місцях.
Головний державний інспектор звернув увагу на можливості виникнення небезпечних факторів під час виконання робіт на електрообладнанні та в електроустановках напругою понад 1000В під час аварійного відключення електроенергії, необхідності застосування відповідних електрозахисних засобів, виконання робіт по наряду-допуску, а також було проаналізовано можливі порушення вимог безпеки.
Фахівець закликав працівників неухильно дотримуватися вимог інструкцій з охорони праці, не нехтувати особистою безпекою, належно й відповідально ставитися до виконання посадових обов’язків.
Більше інформації щодо питань з охорони та гігієни праці, а також психосоціальної підтримки на робочому місці рекомендовано знаходити на інформаційних порталах Держпраці: https://dsp.gov.ua, https://pratsia.in.ua/.