Посадові особи Південно- Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці взяли участь у розширеному заході до Всесвітнього дня захисту прав споживачів у Кіровоградській області

На Кіровоградщині Заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Микола Шамшур та посадові особи Відділу ринкового нагляду взяли участь у заході, який відбувся в обласній бібліотеці ім. Чижевського, та був присвячений Всесвітньому дню захисту прав споживачів.

 Разом із представниками Головного управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області та іншими соціальними партнерами обговорили питання спільної взаємодії органів ринкового нагляду та подальшої співпраці у даному напрямку.

Діяльність Держпраці, як органу, що здійснює державний ринковий нагляд за нехарчовою продукцією у визначених сферах, направлена на забезпечення відповідності продукції встановленим вимогам та інформування громадськості щодо продукції, яка становить загрозу суспільним інтересам чи яка в інший спосіб не відповідає встановленим вимогам.

Саме для досягнення цієї мети триває започаткована Держпраці інформаційна кампанія з ринкового нагляду, яка направлена на підвищення обізнаності виробників, імпортерів, розповсюджувачів, а також користувачів (споживачів) щодо вимог надання продукції на ринку.

Окрім того, взято участь у врученні нагород переможцям міського конкурсу дитячого малюнка «Молодь тестує якість 2023».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)