Сектор гірничого нагляду консультує з підготовки матеріалів плану розвитку гірничих робіт на наступний рік

З підготовки матеріалів плану розвитку гірничих робіт на наступний рік проконсультували спеціалістів гірничодобувного підприємства начальник сектору гірничого нагляду Юрій Деменський та головний державний інспектор Олександр Погорілий.
 
Фахівці обговорили напрямки розвитку гірничих робіт з дотриманням параметрів систем розробки, обсяги видобутку корисних копалин, виконання геологорозвідувальних, розкривних, рекультиваційних, гірничокапітальних і гірничопідготовчих робіт, переробки мінеральної сировини згідно з вимогами «Єдиних правил охорони надр при розробці родовищ твердих корисних копалин» (НПАОН 00.0-1.01-85) та технічними проектами розробки родовищ при забезпеченні відповідних і безпечних умов праці.
Також у ході заходу обговорено алгоритм дій працівників під час виконання ремонтних робіт у разі відключення устаткування, а також у разі, якщо подано сигнал про аварію.
Запропонували отримувати детальну інформацію з охорони праці на сайті Держпраці https://cutt.ly/tZOfZvZ та інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)