Визначення корупційних ризиків обговорили під час засідання круглого столу за участю фахівця Управління

З доповіддю на тему: «Визначення корупційних ризиків. Шляхи запобігання та протидії корупції в умовах воєнного стану» виступила головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Управління Держпраці у Кіровоградській області Ангеліна Мусієнко під час засідання круглого столу у Донецькому державному університеті внутрішніх справ.

 Учасники обговорили шляхи визначення корупційних ризиків у діяльності МВС, запобігання та протидії корупції в умовах воєнного стану та у період післявоєнного відновлення України.

Спікери заходу виступали із доповідями щодо дотримання антикорупційного законодавства в умовах воєнного стану та стосовно корупційних ризиків.

Також були обговорені питання діджиталізації, корупційних ризиків у процедурах отримання гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану та інші питання щодо антикорупційної діяльності.

За результатами засідання присутні схвалили запропоновані рекомендації щодо заходів запобігання та протидії корупції в умовах воєнного й післявоєнного часу.

Т.в.о. проректора Олена Волобуєва, від імені ректора ДонДУВС Сергія Вітвіцького привітала учасників заходу і подякувала всім, хто долучився до важливого заходу.

Начальник Управління запобігання корупції МВС України Анатолій Фодчук в режимі онлайн зазначив, що тема запобігання корупції, навіть в умовах війни, є актуальною, адже недопущення корупційних проявів є запорукою того, що Україна в майбутньому може бути гідною серед найкращих країн світу.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)