У Світловодську проведено нараду з питань безпечної експлуатації ліфтів

У ТОВ Управляюча компанія «Господарник» та ТОВ «Господарник-1» (м. Світловодськ) проведена нарада з питань безпечної експлуатації ліфтів та виконання робіт підвищеної небезпеки.

 У нараді  взяли участь головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку   Управління  Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Шумейко, страховий експерт з охорони праці Світловодського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Сергій Якименко, генеральний директор ТОВ Управляюча компанія «Господарник» Сергій Гончаренко, генеральний директор ТОВ « Господарник - 1» Сергій Клімчук, інші посадові особи та працівники.

Присутнім була надана інформація про основні вимоги Правила будови і безпечної експлуатації ліфтів.(НПАОП 0.00-1.02-08) для забезпечення утримання  ліфтів  в справному стані та безпечно експлуатувати шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду та ремонту.

Були розглянуті питання щодо створення безпечних умов під час  виконання робіт на висоті, верхолазних робіт, обстеженні та ремонті димових і вентиляційних каналів. Звернуто увагу на особливості проведення робіт на відкритому повітрі за низьких температур, порядок організації проведення інструктажів працівників з питань охорони праці та допуск їх до самостійної роботи. Також були висвітлені питання організації медичних оглядів осіб, які працюють у важких та шкідливих умовах праці та особливості виконанні робіт  за договорами  цивільно-правового характеру.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)