Між Управлінням Держпраці та Кропивницькою митницею підписано Меморандум про співпрацю у сфері державного ринкового нагляду

Меморандум про співробітництво та партнерство у сфері державного ринкового нагляду та контролю продукції між Управлінням Держпраці у Кіровоградській області та Кропивницькою митницею підписано 28 грудня поточного року. Меморандум підписали начальник Управління Олександр Кухаренко та в.о начальника Митниці Євген Скібіцький.

 Співпраця сторін здійснюватиметься у напрямках забезпечення взаємного сповіщення про продукцію, яка при використанні становить серйозний ризик і не відповідає встановленим вимогам та проведення спільних заходів у разі зупинення митного оформлення відповідного до Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції».

Також планується проведення спільних превентивних заходів, спрямованих на дотримання законодавства з питань ринкового нагляду виробниками, уповноваженими представниками та розповсюджувачами нехарчової продукції.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)