Представники Управліня Держпраці проводять превентивну роботу на будівельних об’єктах області

Зокрема, фахівці відвідали майданчик ТОВ «Арт Сіті Констракшн», де розпочинається  будівництво висотних житлових будинків.

 Начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Лариса Салтан, головні державні інспектори відділу Тарас Андрейченко, Сергій Бабенко та головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю зайнятість та інших нормативно-правових актів Віталій Марценюк, підкреслюючи підвищений рівень відповідальності при виконанні робіт на будівництві, поспілкувалися з керівником дільниці Олександром Падієм та інженером з охорони праці підприємства Ігорем Цимбалістом.

Опрацьовано питання безпеки ведення робіт із застосуванням вантажопідіймальних кранів. Наголошено на обов’язковому отриманні дозволів на експлуатацію та роботи з підвищеною небезпекою, а також подання декларацій відповідності матеріально-технічної бази з питань охорони праці та промислової безпеки.

Окрему увагу приділено типовим порушенням, які виявлені під час нещодавніх перевірок підприємств будівельної галузі.

Лариса Салтан акцентувала увагу на проведенні інструктажів, проходженні медичних оглядів та наявність у працівників, зайнятих на роботах підвищеної небезпеки, відповідного навчання з охорони праці.

Акцентовано на необхідності оформлення трудових відносин.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)